!..En EğLenCeLi PayLaŞım FoRuMu BiZimFoRuM..!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!..En EğLenCeLi PayLaŞım FoRuMu BiZimFoRuM..!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

piercingmiş tövbe tövbe

3 posters
YazarMesaj
Cherry

Cherry

piercingmiş tövbe tövbe Empty
MesajKonu: piercingmiş tövbe tövbe   piercingmiş tövbe tövbe Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 3:09 pm

tarzımda bişiler eksik olduunu düşndm kaşımı deldircektm tırstım sevinçli takma mıknatıslı aldm kaba bişi ağzıma ypştırdım gülümseme herşey güzl gidiyodu tarz olmuştu birden ağzımda bişiler hissettim meğer mıknatısların biri brakete ypşmş çok üzgün ağlıyor ouff yaaa bi an kahkahalar kopuyo çaktırmadm yni korkan ama kankamın dilinden kurtulmam artık seni bulmak içn mıknatısı getirip seni çekicez telli duvaklı gelin zuaa alay koptm ama süper bi rezillikti zuhaha kendi halime güldm :P
Emel

Emel

MesajKonu: Geri: piercingmiş tövbe tövbe   piercingmiş tövbe tövbe Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 1:43 pm

hehehehhe lol! lol! lol! Geçmiş olsunnnn halay
"4yLn..."

piercingmiş tövbe tövbe 3-0

MesajKonu: Geri: piercingmiş tövbe tövbe   piercingmiş tövbe tövbe Icon_minitimePtsi Haz. 23, 2008 10:17 am

:P anlatmıştın zuhaha ehe ehe ehe bidaha bidaha ehe ayrıca ben de kaşımı deldirmek çoooooook istiyorummm utanan mutsuz

piercingmiş tövbe tövbe
1 sayfadaki 1 sayfası