!..En EğLenCeLi PayLaŞım FoRuMu BiZimFoRuM..!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!..En EğLenCeLi PayLaŞım FoRuMu BiZimFoRuM..!

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk kez kopya yakalattım

+2
¤FiLi§aRp¤
Cherry
6 posters
YazarMesaj
Cherry

Cherry

İlk kez kopya yakalattım Empty
MesajKonu: İlk kez kopya yakalattım   İlk kez kopya yakalattım Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 2:45 pm

Bizim türkçe dersinde ingilizce yazılısı vardı.Hoca biraz ilginç bi kadındı arkadamda kopyacı çocuk oturuyo bende kopya çekmek için oraya gitmiştim hoca kafamızda bekliyo.başkasına baktığı anda eteğimin altındaki, kopya kağıdını çıkardım arkadaşım sedanın verdiği kağıt ses çıkarıyodu kadın geldi eteğimin içine dışına baktı kaldırdı.Aç iyice dedi ama nasıl iştir sanki kağıt yok oldu kağıt yana kaymış meğer afro .Allah*a şükürler olsun yakalayamadı ama sınıfa rezil oldum.Hoca komple eteği açtırdı yani.Kimsenin yüzüne bakamadım .öfkeli
¤FiLi§aRp¤
Admin
¤FiLi§aRp¤

MesajKonu: Geri: İlk kez kopya yakalattım   İlk kez kopya yakalattım Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 3:24 pm

Of yazık sana ama sizinde suçunuz var ben hiç kopya çekmeyi sevmem valla.
Çekmedımde sayılır düşünceli bi ara arkadaşımdan bir kaç yazı geçirmiştim ders başlamadan ama oda kopya sayılmaz gibi düşünceli
Yani sende ucuz atlatmışsın yakalansaydın of of asabi düşünceli şaşkın
http://www.bizimforum.eniyiforum.org
"4yLn..."

İlk kez kopya yakalattım 3-0

MesajKonu: Geri: İlk kez kopya yakalattım   İlk kez kopya yakalattım Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 11:56 am

şaşkın ooooooo biz ilkokuldayken kopyaa çekmediğimiz derss yoktuuu halay ama sadece 1kere yakalandıkk hep ark. çekerdikkk halay halay zuhaha ortaokuldayekn 1-2kere çektim sadece maaşallah onlrdada yakalanmadmmm süper!
Emel

Emel

MesajKonu: Geri: İlk kez kopya yakalattım   İlk kez kopya yakalattım Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 4:14 pm

Geçmiş olsun ben asla kopya çekmem sevinçli
Damlaa

Damlaa

MesajKonu: Geri: İlk kez kopya yakalattım   İlk kez kopya yakalattım Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 5:38 pm

Bende hiç kopya çektiğimi hatırlamam valla zaten istesemde çekemem elim ayağım dolaşır benim aksi utanan
unlulerburada

unlulerburada

MesajKonu: kopya   İlk kez kopya yakalattım Icon_minitimePaz Haz. 15, 2008 1:53 pm

hehe geçmiş olsun o zaman. sunny
http://unlulerburada.blogcu.com

İlk kez kopya yakalattım
1 sayfadaki 1 sayfası